CALIFORNIA RIBS

CALIFORNIA RIBS California ribs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 254 beoordelingen
22 jun 2020 om 12:24 VRESELIJK. Buffalo wings hot/buffalo piri piri besteld als menu. Kip was zo sompig als het maar kan.Kip leek wel in een bak te zijn gegooid en dan vloeibare sambal overheen gedaan. Patat was nat en slap en miste de maïskolf...En t duurde lang. Nooit meer.
26 mei 2020 om 2:29 The food took long to get here. I ordered two burgers with cheese, and one of em came without cheese. The burger bun was burnt and tasted dry
17 mei 2020 om 21:31 Ordered BBQ sauce but received mayonnaise. The chicken was dry
4 mei 2020 om 9:21 Eten kwam niet op het afgesproken moment, onvriendelijke bezorger. De Ribs waren droog en totaal niet mals. De hete ribs waren enkel ingesmeerd met sambal maar verder niks... Aardappel stukjes en maiskolfje was wel lekker. Drinken was ook verkeerd.
23 mrt 2020 om 10:31 Snell bezorgd, pizza was dit keer heel lekker. En dat in drukke tijden. Denk jullie wel.
10 mrt 2020 om 14:00 Vriend Ik ging letterlijk bijna dood door die rootpizza van jullie. Tfuuu dat kan niet. Kijk het ff na want mensen willen goed eten niet dood gaan .I.
11 feb 2020 om 21:38 We hebben nog nooit zulke droge, duidelijk opgewarmde en vooral smakeloze ribs gehad. Kunnen morgen misschien nog in de nasi goreng. Volgende keer eerst maar de beoordelingen lezen. Dan had ik nooit iets bij ze besteld!
9 feb 2020 om 23:57 Eten besteld bij Californian Ribs, maar eten gekregen van Bel Pizza..! Stokbrood kruidenboter zonder kruidenboter, chickenwings piri piri, maar het was bbq saus..! Niet lekker.
15 jan 2020 om 18:00 Soms vergaten ze wel eens de drankjes maar dit keer had ik een sweet sparibsmenu besteld maar kreeg natural en de patat had dit keer ook een rare smaakje wat ik best jammer vind. Buiten dat ze soms iets vergeten is het eten verder heerlijk!
13 jan 2020 om 3:15 Ete had helaas geen smaak bedankt en nooit meer..
27 dec 2019 om 8:54 Ordered a drink along with my meal but never got the drink.
2 dec 2019 om 2:56 Spare ribbs slecht ... geen smaak en verbrand.